jasa

Prosés tina jasa ngaropéa

● analisis Paménta sarta sawala

● Produk jeung prosés tumuwuhna

● Skala-up na pilot produksi

● test sampel Palanggan  

● sintésis jeung produksi organik

● sanggeus-diobral jasa