Nepangkeun - Shenzhen Feiming S & T Co., Ltd.

Tentang Kami

FEIMING kimiawi dugi. nyaéta parusahaan husus dina bahan optoelectronic organik, monomér (polyimide monomér), sarta bahan kimia istimewa. Kusabab ngadegna taun 2010, pausahaan geus ngadegkeun sistem lengkep kualitas produk, éta geus disadiakeun produk kualitasna alus sarta jasa nyugemakeun ka konsumén di leuwih ti 50 nagara. Paling produk urang anu dilarapkeun ka bahan éléktronik, bahan-kinerja tinggi, pilem polyimide warnaan, farmasi jeung énergi anyar jsb Urang ogé nyadiakeun konsultan jeung jasa ngaropéa pikeun konsumén ti sakuliah dunya. Dinten kami nyadiakeun konsumén jasa komprehensif kaasup konsultasi pre-diobral, manufaktur produk na pangiriman.

 Dina raraga ngahontal tujuan babagi sumberdaya jeung meunang-meunang gawé babarengan, urang baris butuh usaha pikeun komunikasi jeung cooperate kalayan sektor industri, sakabehna nyiptakeun magnificently. 

Produk utama:

monomér polimér / Polyimide

-Kinerja tinggi bahan monomér, Polyimide jeung teu warnaan monomér pilem polyimide. Alignment lapisan monomér, pilem optik jeung monomér bahan aeronautical, dianhydride istimewa tur diamine

Boléd / OPV / bag I /  bahan jeung antara

Kimia pikeun bahan emitting lampu organik, turunan Aniline, turunan Fluorene,turunan Carbazole, Anthracene turunan, naphthalene turunan, turunan Phenanthrene, turunan piridin, Hole bahan angkutan, éléktron bahan angkutan, bahan fluoresensi, bahan donor OPV, bahan akséptor OPV, bahan sél surya Perovskite, bahan energi anyar.

Istimewa Kimia, antara Pharmaceutical, Katalis

kimia farmasi, bahan aktip farmasi, bahan kimia Rupa, katalis kiral, palapis cet, agén bantu, perlakuan Cai,bahan kosmetik, aditif pangan sarta sari tutuwuhan, antara organik lianna,

Budaya perusahaan

nilai Core: Integritas, pragmatis, Sharing, sukur

ideality pagawean: Jalma berorientasi, Neangan taneuh biasa bari reserving béda

Konsep Lingkungan: ngajengkeun perlindungan lingkungan héjo jeung miara kahirupan jeung kaséhatan

Service Tenet: kasuksésan Palanggan urang téh prestasi urang