FEIMING kimiawi dugi. nyaéta parusahaan husus dina bahan optoelectronic organik, monomér (polyimide monomér), sarta bahan kimia istimewa. Kusabab ngadegna taun 2010, pausahaan geus ngadegkeun sistem lengkep kualitas produk, éta geus disadiakeun produk kualitasna alus sarta jasa nyugemakeun ka konsumén di leuwih ti 50 nagara. Paling produk urang anu dilarapkeun ka bahan éléktronik, bahan-kinerja tinggi, pilem polyimide warnaan, farmasi jeung énergi anyar jsb

MACA DEUI

Arrivals anyar