• monomér polimér / Polyimide 01.

    monomér polimér / Polyimide

    -Kinerja tinggi bahan monomér, Polyimide jeung teu warnaan monomér pilem polyimide. Alignment lapisan monomér, pilem optik jeung monomér bahan aeronautical, dianhydride istimewa tur diamine

  • Boléd / OPV / bag I / bahan jeung antara 02.

    Boléd / OPV / bag I / bahan jeung antara

    Kimia pikeun bahan lampu emitting organik, turunan Aniline, turunan Fluorene, turunan Carbazole, turunan Anthracene, Triphenylamine, turunan naphthalene, turunan Phenanthrene, turunan piridin, Hole bahan angkutan, éléktron bahan angkutan, bahan fluoresensi, bahan donor OPV, bahan akséptor OPV, Perovskite bahan sél surya, bahan energi anyar.

  • Istimewa Kimia, antara Pharmaceutical, Katalis 03.

    Istimewa Kimia, antara Pharmaceutical, Katalis

    kimia farmasi, bahan aktip farmasi, bahan kimia Rupa, katalis kiral, palapis cet, agén bantu, perlakuan Cai, bahan kosmetik, aditif pangan sarta sari tutuwuhan, antara organik lianna,

FEIMING kimiawi dugi. nyaéta parusahaan husus dina bahan optoelectronic organik, monomér (polyimide monomér), sarta bahan kimia istimewa. Kusabab ngadegna taun 2010, pausahaan geus ngadegkeun sistem lengkep kualitas produk, éta geus disadiakeun produk kualitasna alus sarta jasa nyugemakeun ka konsumén di leuwih ti 50 nagara. Paling produk urang anu dilarapkeun ka bahan éléktronik, bahan-kinerja tinggi, pilem polyimide warnaan, farmasi jeung énergi anyar jsb

MACA DEUI

Arrivals anyar