Rreth Nesh - Shenzhen Feiming S & T Co., Ltd.

Rreth nesh

FEIMING KIMIKE KUFIZUAR. është një kompani e specializuar në materiale organike Optoelectronic, monomereve (monomereve polyimide), dhe kimikateve specialiteti. Që nga themelimi i saj në vitin 2010, kompania ka krijuar një sistem të plotë të cilësisë së produktit, ajo ka furnizuar produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të kënaqshme për konsumatorët në më shumë se 50 vende. Shumica e produkteve tona janë aplikuar në materiale elektronike, materiale të lartë të performancës, film i pangjyrë Polyimide, farmaceutike etj të ri energjetik Ne gjithashtu ofrojnë konsultime dhe shërbime të përshtatur për klientët nga e gjithë bota. Sot, ne ofrojmë klientëve shërbime të plotë, duke përfshirë para-shitjes konsultimit, prodhimit të produkteve dhe të ofrimit të.

 Për të arritur qëllimin e ndarjes së burimeve dhe të fitojë të fitojë bashkëpunim, ne do të marrë përpjekje për të komunikuar dhe bashkëpunuar me sektorët e industrisë, krejt krijon madhërishëm. 

Produkt kryesore:

monomers Polymer / polyimide

monomers me performancë të lartë materiale, Polyimide dhe i pangjyrë monomers film polyimide. monomers shtrirjes shtresë, film optike dhe monomereve materiale aeronautike, Specialty dianhydride dhe diamine

OLED / OPV / PSC /  materialeve dhe intermediates

Kimikate për materialet e lehta organike emitting, derivatet anilinë, derivatet fluorene,derivatet Carbazole, derivatet antraceni, derivatet naftalinë, derivatet PHENANTHRENE, derivatet piridine, materiale Hole transport, materiale transport Electron, materiale fluoreshente, materiale donatorëve OPV, materiale pranuesi OPV, materiale qelizë diellore Perovskite, materiale të reja të energjisë.

Specialiteti kimik, ndërmjetëson farmaceutike, katalizatorët

kimike farmaceutike, substance aktive farmaceutike, kimikateve të mirë, katalizatorët Chiral, veshja Paint, agjent ndihmëse, trajtimin e ujit,materiale kozmetike, aditivëve të ushqimit dhe ekstrakte bimore, intermediates të tjera organike,

Enterprise Kultura

vlerat thelbësore: Integriteti, pragmatike, Sharing, Mirënjohje

përsosmëri Punësimi: njerëz të orientuar, kërkojnë gjuhën e përbashkët duke rezervuar dallimet

Koncepti Environmental: Avokat mbrojtjen e gjelbër e mjedisit dhe kujdesen për jetën dhe shëndetin

Shërbimi parim: Suksesi i konsumatorit është arritja jonë