• monomers Polymer / polyimide 01.

  monomers Polymer / polyimide

  monomers me performancë të lartë materiale, Polyimide dhe i pangjyrë monomers film polyimide. monomers shtrirjes shtresë, film optike dhe monomereve materiale aeronautike, Specialty dianhydride dhe diamine

 • OLED / OPV / PSC / materialeve dhe intermediates 02.

  OLED / OPV / PSC / materialeve dhe intermediates

  Kimikate për materialet organike dritë emitting, derivatet anilinë, derivateve fluorene, derivateve Carbazole, derivatet e antraceni, Triphenylamine, derivateve të naftalinë, derivateve PHENANTHRENE, derivateve piridinë, materiale Hole transport, materiale transport Electron, materiale fluoreshente, materiale donatorëve OPV, materiale pranuesi OPV, Perovskite material diellore qelizë, materialet e reja të energjisë.

 • Specialiteti kimik, ndërmjetëson farmaceutike, katalizatorët 03.

  Specialiteti kimik, ndërmjetëson farmaceutike, katalizatorët

  kimike farmaceutike, substance aktive farmaceutike, kimikateve të mirë, katalizatorët Chiral, veshja Paint, agjent ndihmëse, trajtimin e ujit, materialet kozmetike, aditivët e ushqimit dhe ekstrakte bimore, ndërmjetëson tjera organike,

FEIMING KIMIKE KUFIZUAR. është një kompani e specializuar në materiale organike Optoelectronic, monomereve (monomereve polyimide), dhe kimikateve specialiteti. Që nga themelimi i saj në vitin 2010, kompania ka krijuar një sistem të plotë të cilësisë së produktit, ajo ka furnizuar produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të kënaqshme për konsumatorët në më shumë se 50 vende. Shumica e produkteve tona janë aplikuar në materiale elektronike, materiale të lartë të performancës, film i pangjyrë Polyimide, farmaceutike dhe energji të reja etj

LEXO MË SHUMË

Arritje të reja