За нас - Шенжен Feiming С & Т копродукции, ООД

за нас

FEIMING ХЕМИСКИ Limited. е компанија специјализирана во органски оптоелектронски материјали, мономери (полиимид мономери), и специјализирани хемикалии. Од своето основање во 2010 година, компанијата има воспоставено комплетен систем на квалитет на производот, што ја снабдува производи со висок квалитет, и задоволително услуги на клиенти во повеќе од 50 земји. Поголемиот дел од нашите производи се применуваат на електронски материјали, материјали со високи перформанси, безбоен полиимид филм, лекови и нови енергетски итн Ние, исто така, обезбеди консултантски услуги и кориснички услуги за клиенти од целиот свет. Денес, ние нудиме на клиентите сеопфатни услуги, вклучувајќи пред-продажба консултации, производ производство и испорака.

 Со цел да се постигне целта на делење на ресурси и понудената соработка, ние ќе направиме напор да комуницираат и да соработуваат со индустриски сектори, заедно создава чудесно. 

Главната производ:

Полимер / Полимид мономери

Со високи перформанси материјал мономери, Полимид и безбоен полиимид филм мономери. Усогласувањето слој мономери, оптички филм и аеронаутички материјал мономери, Специјалност dianhydride и диамин

OLED / ОПВ / ПСК /  материјали и напредок

Хемикалии за органско светлината кои емитуваат материјали, анилин деривати, флуорен деривати,Карбазол деривати, Антрацен деривати, нафталин деривати, фенантрен деривати, деривати на пиридин, дупка транспорт на материјал, транспорт на електрони материјал, флуоресцентни материјали, ОПВ донаторот материјали, ОПВ акцептор материјали, Perovskite соларни ќелии материјал, нови енергетски материјали.

Специјалност хемикалии, фармацевтски посредници, катализатори

Фармацевтски хемикалии, активна фармацевтска состојка, ред хемикалии, хирални катализатори, боја слој, Помошни агент, третман на вода,Козметички материјали, адитиви за храна и екстракт од растение, Други органски посредници,

претпријатие култура

Основни вредности: интегритет, прагматична, споделување, Благодарност

Вработување идеалност: Луѓето ориентирана, бараат заедничка основа, додека за задржување разлики

концептот на животната средина: адвокат зелени заштита на животната средина и да се грижи за животот и здравјето

Услуга догма: успехот на клиентите е нашата достигнување