• Полимер / Полимид мономери 01.

  Полимер / Полимид мономери

  Со високи перформанси материјал мономери, Полимид и безбоен полиимид филм мономери. Усогласувањето слој мономери, оптички филм и аеронаутички материјал мономери, Специјалност dianhydride и диамин

 • OLED / ОПВ / ПСК / материјали и напредок 02.

  OLED / ОПВ / ПСК / материјали и напредок

  Хемикалии за органско светлината кои емитуваат материјали, анилин деривати, флуорен деривати, карбазол деривати, Антрацен деривати, Triphenylamine, нафтален деривати, фенантрен деривати, деривати на пиридин, дупка транспорт на материјал, транспорт на електрони материјал, флуоресцентна материјал, ОПВ Број на материјали, ОПВ акцептор материјали, Perovskite соларни ќелии материјал, нови енергетски материјали.

 • Специјалност хемикалии, фармацевтски посредници, катализатори 03.

  Специјалност хемикалии, фармацевтски посредници, катализатори

  Фармацевтски хемикалии, активна фармацевтска состојка, ред хемикалии, хирални катализатори, боја слој, Помошни агент, третман на вода, Козметичка материјали, адитиви на храна и екстракт од растение, Други органски посредници,

FEIMING ХЕМИСКИ Limited. е компанија специјализирана во органски оптоелектронски материјали, мономери (полиимид мономери), и специјализирани хемикалии. Од своето основање во 2010 година, компанијата има воспоставено комплетен систем на квалитет на производот, што ја снабдува производи со висок квалитет, и задоволително услуги на клиенти во повеќе од 50 земји. Поголемиот дел од нашите производи се применуваат на електронски материјали, материјали со високи перформанси, безбоен полиимид филм, лекови и нови енергетски итн

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нови пристигнувања