Prakawis kita - Shenzhen Feiming S & T Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

FEIMING kimia LIMITED. punika perusahaan specialized ing bahan optoelectronic organik, monomers (polyimide monomers), lan bahan kimia beluk. Wiwit diadegaké ing taun 2010, perusahaan wis ditetepake sistem lengkap kualitas prodhuk, wis diwenehake produk kualitas lan layanan puas pelanggan ing luwih saka 50 negara. Paling produk kita sing Applied kanggo bahan elektronik, bahan-kinerja dhuwur, film polyimide wernane, Pharmaceuticals lan energi anyar etc. Kita uga nyedhiyani consulting lan layanan selaras kanggo pelanggan saka kabeh ndonya. Dina iki, kita nyedhiyani pelanggan layanan lengkap kalebu rembugan wis sale, Manufaktur produk lan layang.

 Supaya entuk goal saka fungsi enggo bareng sumber lan menang-menang kerjasama, kita bakal njupuk gaweyan kanggo komunikasi lan kerjo bareng karo sektor industri, kabeh nggawe magnificently. 

Product Main:

monomers Polymer / Polyimide

Dhuwur-kinerja materi monomers, Polyimide lan Colorless monomers film polyimide. Alignment lapisan monomers, film Optical lan monomers materi aeronautical, dianhydride Specialty lan diamine

OLED / OPV / PSC /  bahan lan intermediet

Kimia kanggo bahan pemancar cahya Organic, asale aniline, asale Fluorene,asale Carbazole, Anthracene asale, Naphthalene asale, asale phenanthrene, asale pyridine, Lubuk materi transportasi, Electron materi transportasi, materi Fluorescent, bahan donor OPV, bahan nampa OPV, materi surya perovskite, bahan energi New.

Specialty Chemicals, intermediet Pharmaceutical, Fungsi katalis

kimia Pharmaceutical, bakal Active pharmaceutical, kimia Fine, katalis kiral, nutupi Paint, agen tambahan, perawatan Water,bahan kosmetik, aditif Food lan extract tanduran, intermediet organik sanesipun,

Budaya Enterprise

angka inti: Integritas, pragmatic, Sharing, Sukur

ideality Employment: Wong oriented, Karthik umum lemah nalika reserving beda

konsep Lingkungan: pengacara lingkungan Proteksi ijo lan Care kanggo urip lan kesehatan

Service tenet: sukses Customer kang prestasi kita