• monomers Polymer / Polyimide 01.

    monomers Polymer / Polyimide

    Dhuwur-kinerja materi monomers, Polyimide lan Colorless monomers film polyimide. Alignment lapisan monomers, film Optical lan monomers materi aeronautical, dianhydride Specialty lan diamine

  • OLED / OPV / PSC / bahan lan intermediet 02.

    OLED / OPV / PSC / bahan lan intermediet

    Kimia kanggo bahan cahya emitting organik, asale aniline, asale Fluorene, asale Carbazole, asale Anthracene, Triphenylamine, asale Naphthalene, asale phenanthrene, asale pyridine, Lubuk materi transportasi, Electron materi transportasi, materi Fluorescent, bahan donor OPV, bahan nampa OPV, perovskite materi surya, bahan energi New.

  • Specialty Chemicals, intermediet Pharmaceutical, Fungsi katalis 03.

    Specialty Chemicals, intermediet Pharmaceutical, Fungsi katalis

    kimia Pharmaceutical, bakal Active pharmaceutical, kimia Fine, katalis kiral, nutupi Paint, agen tambahan, perawatan Water, bahan kosmetik, aditif Food lan extract tanduran, intermediet organik sanesipun,

FEIMING kimia LIMITED. punika perusahaan specialized ing bahan optoelectronic organik, monomers (polyimide monomers), lan bahan kimia beluk. Wiwit diadegaké ing taun 2010, perusahaan wis ditetepake sistem lengkap kualitas prodhuk, wis diwenehake produk kualitas lan layanan puas pelanggan ing luwih saka 50 negara. Paling produk kita sing Applied kanggo bahan elektronik, bahan-kinerja dhuwur, film polyimide wernane, Pharmaceuticals lan energi anyar etc.

Read More

Baru