FEIMING kimia LIMITED. punika perusahaan specialized ing bahan optoelectronic organik, monomers (polyimide monomers), lan bahan kimia beluk. Wiwit diadegaké ing taun 2010, perusahaan wis ditetepake sistem lengkap kualitas prodhuk, wis diwenehake produk kualitas lan layanan puas pelanggan ing luwih saka 50 negara. Paling produk kita sing Applied kanggo bahan elektronik, bahan-kinerja dhuwur, film polyimide wernane, Pharmaceuticals lan energi anyar etc.

Read More

Baru